Wat we doen

Onze projecten

Met +315 duurzame energieproductiesites in eigen beheer is Energy Solutions Group in staat om op internationale schaal samen te werken en te investeren in duurzame energieprojecten.

315+

duurzame energieproductiesites

651

309

117

95

212

42

150

25#

25#

600

150

600

422

484

--

85

85

--

29

29

159

651

810

120

440

92

92

560

--

--

--

--

150

150

125

125

--

Wat we doen

Bij Energy Solutions Group streven we ernaar om de energietransitie naar een duurzamere toekomst te bevorderen. Onze ambitie is om een leidende rol te spelen in de groene energiemarkt door het aanbieden van infrastructuur oplossingen op het gebied van zonne-energie, windenergie, oplaadinfrastructuur en energieopslag. 

 

Energy Solutions Group is een Independent Power Producer die zich onderscheidt door operations & maintenance te combineren, waardoor we zowel een financiële als een industriële speler zijn. Met ons technisch team, met meer dan een decennium aan ervaring, staan we zelf in voor het onderhoud van de sites. 

 

Bij Energy Solutions Group blijven we toegewijd aan het ontwikkelen en implementeren van industriële, duurzame energieoplossingen. Ons doel is om een blijvende impact te hebben op de energietransitie en tegelijkertijd te voldoen aan de groeiende energiebehoeften van onze samenleving op een verantwoorde en toekomstbestendige manier.  

ESG_icon_solar_white
09092021282344_DJI0900

Solar

Energy Solutions Group verwerft en exploiteert grootschalige zonne-energieparken en zonne-installaties om bij te dragen aan de transitie naar een duurzamer energielandschap. We focussen op het realiseren van projecten met een hoge energieopbrengst om zo een blijvende impact te hebben op de energiemarkt.
ESG_icon_wind_white
Lombardsijde-2

Wind

We investeren in en beheren windturbineparken, waardoor we bijdragen aan de productie van schone energie uit hernieuwbare bronnen. Onze expertise en toewijding op dit gebied stellen ons in staat om de levensduur en prestaties van deze parken te optimaliseren, wat op zijn beurt bijdraagt aan de wereldwijde vermindering van de CO2-uitstoot.
ESG_icon_charging_white
IMG_9117

Charging

Energy Solutions Group speelt in op de groeiende vraag naar elektrische mobiliteit door het uitrollen en beheren van snellaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen. Via ons initiatief hyperfast.be ondersteunen we de transitie naar elektrische mobiliteit en stimuleren we duurzame en emissievrije transportoplossingen.
ESG_icon_storage_white
Amount of energy storage systems or battery container units with solar and turbine farm

Storage/BESS

We investeren in batterijopslag en batterij-energieopslagsystemen (BESS) om de stabiliteit van het energienetwerk te garanderen en hernieuwbare energiebronnen beter te benutten. Deze technologie helpt bij het opvangen van fluctuaties in de energieproductie en -vraag, waardoor we een betrouwbaarder en duurzamer energiesysteem kunnen opbouwen.
 
parallax background